Poster 'Uncharted' hint naar groots avontuur waar wij in Nederland nog even op moeten wachten

Poster 'Uncharted' hint naar groots avontuur waar wij in Nederland nog even op moeten wachten

Gameverfilming met Tom Holland en Mark Wahlberg.

Ooit begon Uncharted als weer een nieuwe game. Nu vele jaren later zijn het acteurs Tom Holland en Mark Wahlberg die de game tot leven brengen op het witte doek. Over enkele weken gaat de film in het Verenigd Koninkrijk in premiere.

Zoals meerdere films zal Uncharted van regisseur Ruben Fleischer pas in maart in Nederland verschijnen doordat we in december en januari te maken hadden met een lockdown. Dus het is nog even wachten als je echt zat te wachten op deze avonturenfilm.

Nieuwe IMAX-poster
Hieronder zie je nu een nieuwe IMAX-poster, lees je een nieuwe synopsis en zie je een promo voor de kaartverkoopt. Kijk jij uit naar deze film?


Nieuwe synopsis voor Uncharted
De slimme straatdief Nathan Drake wordt gerekruteerd door de doorgewinterde schattenzoeker Victor 'Sully' Sullivan om een fortuin terug te krijgen dat 500 jaar geleden door Ferdinand Magellan is verloren.

Wat begint als een overval voor het duo, wordt een wereldomvattende, bloedstollende race om de prijs binnen te behalen voordat de meedogenloze Moncada, die gelooft dat hij en zijn familie de rechtmatige erfgenamen zijn, dat doet.

Als Nate en Sully de aanwijzingen kunnen ontcijferen en een van 's werelds oudste mysteries oplossen, zullen ze schatten met een waarde van $5 miljard vinden en misschien zelfs Nate's lang verloren gewaande broer... maar alleen als ze leren samenwerken.



NieuwsFilm

meest populair