Blu-ray 'Spider-Man: No Way Home' ramvol bonusmaterialen

Blu-ray 'Spider-Man: No Way Home' ramvol bonusmaterialen

Maar wanneer zal de schijf echt verschijnen?

Eindelijk kunnen we in Nederland (opnieuw) naar Spider-Man: No Way Home. Maar ook in de rest van de wereld gaan er nog veel mensen naar de Marvel-film die ondertussen al op zo'n 1,74 miljard staat.

Er waren eerder berichten dat de derde solofilm met Tom Hollands Peter Parker / Spider-Man eind februari op schijf zou gaan verschijnen, maar het is niet ondenkbaar dat Sony Pictures nog even wacht. Sony's eigen Morbius werd zelfs extra vertraagd om No Way Home ruimte te geven.

Blu-ray ramvol extra's
Via de naar verluidt betrouwbare Insider Amit Chaudhari wordt nu duidelijk dat de schijfversie van de Marvel-film heel wat bonusmaterialen zal bevatten.

'Het lijkt erop dat de Blu-ray van Spider-Man: No Way Home ongeveer 100 minuten aan bonusmaterialen zal bevatten," valt er te lezen op Twitter.

Misschien zien we ook wel vermakelijke verwijderde scènes met de vele personages in de film. In een van de verwijderde scènes gaan we waarschijnlijk Tom Hollands broer Harry zien. Zijn scene als tasjesdief werd geschrapt.NieuwsFilm

meest populair