Enorm negatieve 'Don't Look Up'-recensies waren bruut volgens de regisseur

Enorm negatieve 'Don't Look Up'-recensies waren bruut volgens de regisseur

Adam McKay vertelt over de ontvangst van zijn film.

Regisseur Adam McKay had de intens negatieve recensies voor Don't Look Up, zijn nieuwste film, niet verwacht.

De film heeft momenteel een score van 56 procent op Rotten Tomatoes. Dat is ongewoon, met name gezien de Oscar-winnende hoofdrolspelers die je in Don't Look Up kunt zien. Jennifer Lawrence en Leonardo DiCaprio zijn te zien als twee wetenschappers die een komeet ontdekken die recht op de Aarde afkomt en proberen de wereld hiervoor te waarschuwen.

Behoorlijk matig ontvangen
De kritiek op Don't Look Up was niet misselijk. McKay was naar eigen zeggen "verbaasd" over de negativiteit van een aantal van de reacties, evenals over de "intense woede" die erachter schuil leek te gaan.

"Ik denk dat we allemaal behoorlijk geschokt waren. De recensies waren behoorlijk 50-50, en dat is prima. Dat hebben we allemaal wel eens meegemaakt. Maar ik was echt geschokt door de echt intense woede die sommige critici voelden. We hadden de film al gescreend en dat soort reacties echt niet gekregen. Over het algemeen was het testpubliek aan het lachen. Dus toen de recensies uitkwamen.. nou ja, niet om te zeggen dat ze niet kloppen of correct zijn,' begon mcKay.

Vervolgens grapte hij op sociale media over een aantal van de reacties "en schreef ik dat sommige mensen geen idee hadden wat er gaande was in de wereld. Waarna sociale media echt op mij neerdaalden als een groep hyena's." Hij vond het behoorlijk zwaar.

NieuwsFilm

meest populair