Algemeen

Eli Roth's neptrailer Grindhouse

door Peter Hendrix op 31.03.2007 om 06:53 in Algemeen
De neptrailer van Eli Roth's Thanksgiving, die tussen de twee films van Grindhouse vertoond zal worden, staat online bij IGN. Wel dien je tot twee keer toe je leeftijd in te geven, dus weet je ongeveer wel wat er te wachten staat.

13 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

TrickYrickY

Avatar

HaHa Lekker Goor allemaal....I Like it :P

ketje

Avatar

Echt Bruut!

jozef

Avatar

Goud! Ik wist niet dat Cage ook in een vand e trailers zat!
Baal wel dat ie in 2 delen uitgebracht wordt hier :(

tukkerstein

Avatar

Laten we eerlijk wezen, deze trailer vind iedereen alleen goed omdat de naam van meneer Tarantino wordt vermeld.

Angelater

Avatar

Als we eerlijk moeten zijn; In die trailer worden er te veel mensen op dezelfde manier omgebracht (maar dat is wel humor eigenlijk) Ook leuk dat je meer zag van het filmpje van Rob Zombie.
Daarnaast boeit het mij niet zoveel dat Quentin's naam wordt vermeld, het draait namelijk niet allemaal daar om, nietwaar?

tukkerstein

Avatar

Het draait inderdaad om de film en niet om de naam van de regisseur. Wat ik hier zie is een trailer met daarin enkel actie waarbij de kogels je om de oren vliegen en een paar vreemde personages. Weinig origineel.

Lastwish

Avatar

Ik vind de trailer vrij ver gaan, qua ranzigheid. Geen wonder dat ze tot twee keer toe je leeftijd checken. Maar goed, ik kijk er enorm naar uit de andere trailers ook te kijken. Hopelijk worden deze ook op het internet gepubliceerd (legaal) zodat we hier in Nederland niet te veel hoeven te missen.

jozef

Avatar

tukkerstein "Laten we eerlijk wezen, deze trailer vind iedereen alleen goed omdat de naam van meneer Tarantino wordt vermeld."


Als ik eerlijk ben, dan zeg ik dat ik 't niet met je eens ben. Ik vind absoluut niet alles zomaar leuk wat meneer T. maakt. Ik zie alleen de humor wel in van dit soort projecten en vind bovenstaande trailer dan ook gewoon echt humor. Het is echt te slecht :W

merijnsa

Avatar

Kan em niet zien? Verify gedaan, ik ben toch echt 18 :+

TheGodfather

Avatar

tukkerstein "Laten we eerlijk wezen, deze trailer vind iedereen alleen goed omdat de naam van meneer Tarantino wordt vermeld."

euhmmmm...... nee :}
Misschien gewoon omdat ie erg cool is. Ziet erg cool uit. Destemeer zonde dat we ze niet in de bios te zien krijgen :( :(

WoUtoMatiC

Avatar

jozef "Als ik eerlijk ben, dan zeg ik dat ik 't niet met je eens ben. Ik vind absoluut niet alles zomaar leuk wat meneer T. maakt. Ik zie alleen de humor wel in van dit soort projecten en vind bovenstaande trailer dan ook gewoon echt humor. Het is echt te slecht :W"

Er is maar een meneer T.
afbeelding

tukkerstein

Avatar

Maar wat maakt deze trailer cooler dan die van bijvoorbeeld Bad Boys ofzo. Ik zie niets meer dan een doodnormale actiefilmtrailer van een film die geforceerd een B-film wil zijn.

NieuwsFilm

meest populair