'Dungeons and Dragons'-franchise wordt nog veel groter!

'Dungeons and Dragons'-franchise wordt nog veel groter!

Er komt een serie!

Er wordt al druk gewerkt aan een live-action Dungeons & Dragons-film, met acteur Chris Pine en actrice Michelle Rodriguez in de hoofdrollen. Daarnaast blijkt nu dat er druk gewerkt wordt aan een televisieserie in de franchise met een indrukwekkende regisseur aan 't roer.

eOne heeft namelijk Red Notice-regisseur Rawson Marshall Thurber ingehuurd om de pilotaflevering van Dungeons & Dragons te schrijven en te regisseren.

Dungeons & Dragons-serie
Het is al enige tijd geleden sinds we iets nieuws hoorden over de plannen van eOne voor een live-action Dungeons & Dragons-serie. Deadline meldt nu dat Rawson Marshall Thurber aangetrokken is om de pilot te schrijven, te regisseren en 'm te maken als uitvoerend producent.

Verder werkt Derek Kolstad, die je onder meer kent van John Wick en The Falcon and the Winter Soldier, als schrijver aan de serie.

Er is weinig bekend over het verhaal, maar de serie Dungeons & Dragons wordt gebaseerd op de gelijknamige game van Hasbro. Verwacht dus maar elfen, orcs en tovenaars die verbonden zijn aan het genre.

De serie wordt ontwikkeld om gelijk met de aankomende film (release in maart 2023) uitgebracht te worden en moet daar ook aan verbonden zijn.

NieuwsFilm

meest populair