3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

Dit zijn onze filmtips voor vanavond.

Zin in een filmpje vanavond? FilmTotaal heeft vandaag weer drie leuke en interessante aanraders voor je op een rijtje gezet!

Respect (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Liesl Tommy | Cast: Jennifer Hudson, Forest Whitaker, Audra McDonald, e.a. | Te zien op: o.a. iTunes en Pathé Thuis (huur/koop)
Aretha groeit op in een muzikaal milieu. Als jong meisje zingt ze al in het gospelkoor van de kerk van haar vader C.L. Franklin, een bekende dominee en burgerrechtenactivist met een hoop beroemde vrienden. Aretha is voorbestemd om superberoemd te worden, maar toch is haar weg naar succes niet altijd even makkelijk.

Legally Blonde (2001)
Bekijk de afbeeldingRegie: Robert Luketic | Cast: Reese Witherspoon, Luke Wilson, Selma Blair, e.a. | Te zien op: Netflix / Videoland
De populaire, meestal in roze gehulde blondine Elle Woods wordt op een dag gedumpt door haar vriendje Warner, een student aan Harvard. Om hem terug te winnen, besluit ze zichzelf ook in te schrijven voor een rechtenstudie aan die universiteit. Ze wordt toegelaten, en weet met haar opvallende verschijning vriend en vijand te verbazen.

Thor: Ragnarok (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Taika Waititi | Cast: Chris Hemsworth, Tessa Thompson, Cate Blanchett, e.a. | Te zien op: Disney Plus
Nadat een onheilspellende voorspelling het einde van het godenrijk Asgard inluidt, zet Thor alles op alles om deze catastrofale gebeurtennis te stoppen. Maar voordat hij Asgard bereikt, moet hij het opnemen tegen Hela, zijn kwaadaardige zus, en een oude collega: de Hulk, die gevangen is genomen als gladiator op de planeet van een kleurrijke dictator.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair