Deze fanfavoriete Netflix-film staat al drie maanden (!) in de top 10

Dat is pas knap.

Netflix heeft de afgelopen paar jaar een stel heuse hits gemaakt. Geen daarvan slaagde zo groots als Red Notice, dat nu helemaal bovenaan de lijst met best bekeken Original Films staan.

In de actiefilm Red Notice zie je Dwayne Johnson, Ryan Reynolds en Gal Gadot schitteren in de hoofdrollen. Red Notice zou vanaf het begin natuurlijk een succes worden voor de streamingdienst, maar vermoedelijk had niemand verwacht dat dit succes zo lang zou duren.

Red Notice-succes
Het blijkt namelijk dat Red Notice erin geslaagd is maar liefst drie opeenvolgende maanden in de top tien meest bekeken films van Netflix te staan. Een indrukwekkende prestatie die geen andere film gevestigd heeft bij Netflix.

Red Notice ging begin november in première op Netflix. De nieuwste toplijst van Netflix, die eerder deze week werd vrijgegeven, laat zien dat Red Notice nu twaalf weken in de top tien staat. Don't Look Up is de tweede film op die lijst, met zes opeenvolgende weken in de top.

Tussen 24 januari en 30 januari keken wereldwijd abonnees op Netflix meer dan 6,5 miljoen uur naar de film, wat significant lager is dan de nummer 1 (The Royal Treatment, met 26,5 miljoen uur aan streams), maar genoeg voor een zesde plek op de lijst.

Het zal niemand verbazen dat Netflix een franchise wil maken van Red Notice en twee vervolgen back-to-back op laat nemen.

NieuwsFilm

meest populair