Titel, plot, opnameschema en castleden onthult voor sequel 'Den of Thieves 2'

Titel, plot, opnameschema en castleden onthult voor sequel 'Den of Thieves 2'

En er komt vast nog veel meer...

Den of Thieves, een ruig, gewelddadig verhaal boordevol actie over agenten, overvallers en de grijze gebieden daartussenin, was in 2018 geen hit bij de critici, maar wel bij het publiek. Dus... sequel!

De opnames voor het vervolg op de actiefilm beginnen aankomend voorjaar in Frankrijk en Servië. Maar Deadline heeft meer details onthult.

De officiële titel wordt Den of Thieves: Pantera en zowel hoofdrolspeler Gerard Butler als O'Shea Jackson keren allebei weer terug.

Hoewel velen hadden vermoed dat het vervolg een geheel nieuw avontuur zou gaan brengen, worden in plaats daarvan de bungelende plotlijntjes opgepakt die bij het eerste deel waren achtergelaten.

Synopsis
Het verhaal wordt als volgt omschreven: Detective Nick O'Brien (Butler) is in Europa nog steeds op jacht naar de bekwame dief Donnie (Jackson) die ditmaal verwikkeld is geraakt in de gevaarlijke wereld van diamantdieven en de beruchte Panther-maffia terwijl ze een massale overval beramen op 's werelds grootste diamantbeurs.

De nieuwe cast wordt verder aangevuld door rapper Curtis '50 Cent' Jackson die naar verluidt ook aan boord zal springen als producent.

NieuwsFilm

meest populair