Rami Malek vertelt wat hem het meest fascineerde aan zijn schurk in 'No Time To Die'

Rami Malek vertelt wat hem het meest fascineerde aan zijn schurk in 'No Time To Die'

Rami Malek vindt zijn rol in No Time To Die meeslepend.

Pas voor mogelijk lichte spoilers. De Oscarwinnende acteur Rami Malek heeft laten weten welk aspect van zijn rol in No Time To Die hem het meest fascineerde. No Time To Die is de 25ste film in de James Bond-franchise.

Daarnaast is het ook de laatste film van Daniel Craig's versie van de bekende spion. Het verhaal van No Time To Die gaat over Bond die een nieuwe missie accepteert om een gevaarlijke vijand (Rami Malek) te stoppen.

Rami Malek
In een recente discussie op het YouTubekanaal van James Bond, gaf de acteur waarom hij zijn schurk (Lyutsifer Safin) zo meeslepend vond. De acteur gaf aan dat hij het geweldig vond om een schurk te spelen, die over zoveel macht bezit, maar tegelijkertijd ontoegankelijk is.

Malek gaf ook aan dat de schurk door zijn verleden, niets meer te verliezen heeft. Dit is een aspect wat de acteur interessant vond om het te vertolken in zijn acteerwerk.

Safin
Rami Malek had ook nog het volgende te zeggen over zijn schurk Safin: "Ik hield van het idee... Ik wilde hem altijd houden als een opgerolde veer. En hij kon zichzelf bevrijden wanneer hij maar wilde."

De acteur ging hier verder op in: "Zoals ik schurken zie, ben ik altijd verliefd geweest op degenen die terughoudend zijn en waar je niet echt bij kunt en misschien een beetje aan de stillere kant zijn, omdat je altijd die spanning krijgt van iets wat in hen broeit en dat is hoe ik me de hele tijd over hem voelde. Hij had altijd de ultieme macht en het was gewoon aan hem wanneer hij die gebruikte."

Bond-schurken
De meeste Bond-schurken uit de vorige films hebben altijd duidelijk hun meedogenloosheid en haat naar de charismatische protagonist getoond. Volgens enkele recensenten en liefhebbers was Maleks genuanceerde en gereserveerde acteerwerk daarom ook wat vernieuwend.

Andere fans en recensenten waren juist weer niet fan van de acteurs Bond-schurk. Dit omdat de schurk juist te genuanceerd was, en daardoor minder interessant dan de vorige schurken uit de franchise.

NieuwsFilm

meest populair