Gewonde Chris Evans op nieuwe foto peperdure Netflix-film 'The Gray Man'

Gewonde Chris Evans op nieuwe foto peperdure Netflix-film 'The Gray Man'

The Gray Man is dit jaar te zien.

Eerder deze week kwam Netflix met een preview trailer waarin de nieuwe releases van 2022 op een rij gezet werden. Daaronder bevonden zich ook beelden voor de komende nieuwe film van de Russo Brothers, The Gray Man.

Sinds de opnames van The Gray Man afgelopen zomer afgerond werden, hebben we weinig gehoord of gezien. Maar fans zijn enthousiast over het vooruitzicht van Chris Evans als hoofdrolspeler die herenigd wordt met de Marvel-regisseurs.

The Gray Man-beelden
Evans deelde zelf ook opmerkelijk weinig vanaf de filmset van The Gray Man. Vandaag is er een nieuwe foto, waarop je ziet dat hij gewond is. Althans: gewond speelt.

"Herinneringen.. #TheGrayMan #Lloyd", schrijft Evans bij zijn bericht.



The Gray Man is een spionagefilms gebaseerd op het gelijknamige boek van Mark Greaney. Het is de duurste film die Netflix tot nu toe heeft laten maken.

Het idee is uiteraard om er een franchise over te maken. Joe Russo vertelde al eens: "We hebben ons allemaal gecommitteerd aan de eerste film en die moet echt fantastisch zijn om een tweede film te rechtvaardigen. Dit zijn meestermoordenaars en Gosling's personage wordt door de CIA voor de bus gegooid en Evans' personage moet hem opjagen."

Er is nog geen releasedatum, al weten we dat The Gray Man dit jaar te zien is op Netflix.

NieuwsFilm

meest populair