Krijgt Groot meer tekst in 'Guardians of the Galaxy 3'!?

Krijgt Groot meer tekst in 'Guardians of the Galaxy 3'!?

James Gunn is er gek genoeg voor...

De productie van het afsluitende Guardians of the Galaxy 3 is momenteel in volle gang en hoofdrolspeler Vin Diesel heeft nu een fragment gedeeld van zichzelf in de opnamestudio.

Diesel is uiteraard weer de stem van het geliefde personage Groot en ondanks dat die tot nu toe steeds maar drie woorden uitspreekt (I am Groot) vragen we ons toch af wat deze video betekent.

Je zou zeggen dat er inmiddels genoeg opnames zijn van Diesel die de befaamde zin uitspreekt of krijgt hij er misschien een paar woorden bij? Met de gestoorde geest van James Gunn is alles mogelijk!


"Wauw, van de IJzeren Reus tot Groot. Gezegend en dankbaar. Geweldig gedaan allemaal. Weet dat de familie zal genieten van wat we vandaag hebben gedaan voor het universum🙏🏽", schrijft de kale spierbundel erbij.

Laatste keer
Gunn heeft bevestigd dat dit de laatste keer is dat het gehele A*holes-team samenkomt en dat niet iedereen de film zal overleven. Fans speculeren dat onder andere Rocket (Bradley Cooper) gaat sterven.

Het is in ieder geval niet de laatste keer dat fans kunnen genieten van Groot, want dit jaar zal de serie I Am Groot op Disney+ verschijnen.

NieuwsFilm

meest populair