Rian Johnson heeft een briljant idee voor een crossover

Johnson heeft een briljant idee!

Jim Pedd 7 februari 2022 07:08 in Algemeen
De vijfde Scream-film draait sinds vorige maand in de bioscoop. En het succes aan de box office leidde al tot het nieuws van een zesde deel. Mocht het ooit tot een achtste deel komen, dan heeft Rian Johnson al een idee voor een verhaal.

De nieuwe Scream-film maakt duidelijk dat er al een achtste film verschenen is in de Stab-filmreeks (de films die binnen de films gemaakt worden). Die werd geregisseerd door niemand minder dan Johnson. Op Twitter komt 'ie mede daardoor met een tof idee.

Achtste Scream-film
Op Twitter schrijft Johnson: "Scream 8: Een Benoit Blanc-mysterie". Benoit Blanc is natuurlijk het personage dat Daniel Craig in Knives Out speelt.

Het bericht verscheen een kleine dag nadat Netflix een eerste blik vrijgaf op de cast van Knives Out 2. Het bericht van Johnson zie je helemaal onderaan dit nieuwsbericht.

Recent vertelde een van de producenten, James Vanderbilt, nog dat het idee om Johnson te gebruiken heel bewust was. "In Scream 1 hebben ze het over Wes Carpenter-films, in Scream 2 over hoe Robert Rodriguez Stab geregisseerd had. Er is een geweldige traditie van commentaar op andere filmmakers in die tijd en dit voelde heel natuurlijk. Rian had een grote film geregisseerd die enorm voor verdeeldheid zorgt."NieuwsFilm