De 3 meest bekeken films op Netflix van afgelopen weekend

De 3 meest bekeken films op Netflix van afgelopen weekend

Nederland keek weer massaal naar Netflix dit weekend.

Het weekend is voor veel mensen een ideaal moment om, na een drukke school- of werkweek, lekker ontspannen op de bank een filmpje te kijken, bijvoorbeeld op Netflix. Deze drie films waren dit weekend erg populair op de streamingdienst.

The Tinder Swindler (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Felicity Morris
Deze true crime-documentaire gaat over een Israëlische oplichter die zich op datingapps voordoet als een rijke jetsetter die handelt in diamanten. Met zijn gladde praatjes weet hij vrouwen in te palmen en miljoenen van hen te ontfutselen. Nu zinnen zijn slachtoffers op wraak.

Mijn beste vriendin Anne Frank (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ben Sombogaart | Cast: Josephine Arendsen, Aiko Beemsterboer, Roeland Fernhout, e.a.
Hannah Goslar is de beste vriendin van Anne Frank. Ze zijn boezemvriendinnen als de Tweede Wereldoorlog uitbreekt en verliezen elkaar uit het oog wanneer Anna met haar familie onderduikt. Jaren later komen de twee elkaar weer tegen in concentratiekamp Bergen-Belsen. De moedige Hannah zet haar leven op het spel in de hoop haar sterk verzwakte vriendin te helpen.

Wonder (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Stephen Chbosky | Cast: Julia Roberts, Owen Wilson, Jacob Tremblay, e.a.
De tienjarige Auggie Pullman is een doodnormale jongen van tien met een afwijkend gezicht. Zijn hele leven heeft hij thuisonderwijs gehad. Nu is het moment aangebroken dat Auggie naar een normale school gaat. Hij moet de moed verzamelen om de andere kinderen ervan te overtuigen dat hij ondanks zijn uiterlijk net zo is als zij.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair