Deze film met Nicolas Cage sluipt de Netflix Top 10 binnen

Deze film met Nicolas Cage sluipt de Netflix Top 10 binnen

Nicolas Cage in vermakelijke scifi-thriller.

De Netflix top drie van afgelopen weekend bestaat uit een docu, een Nederlands oorlogsdrama en een goed ontvangen drama uit 2017. Als we kijken naar de films onderin de top 10 dan zien we een nieuwkomer.

Een paar weken geleden maakte de nieuwkomer al indruk in de States en nu staat de film ook op de Nederlandse Netflix. Ook hier maakt die film indruk. We hebben het over Knowing van regisseur Alex Proyas (I, Robot).

Knowing op #10 in Netflix Top 10
In Knowing uit 2009 zijn er rollen voor onder meer Nicolas Cage, Liam Hemsworth, Rose Byrne en Ben Mendelsohn. Na een matig ontvangst wist de scifi-thriller een prima $183,7 miljoen op te halen bij een budget van $50 miljoen.

In Knowing opent een leraar een tijdscapsule, die is gevonden bij de kleuterschool van zijn zoon. De capsule bevat voorspellingen, waarvan er sommige al uitgekomen zijn en sommige op het punt staan te gebeuren. Hij vermoedt dat zijn familie een rol speelt in de gebeurtenissen die gaan plaatsvinden.

Wat zeg jij? Wat vind jij van Knowing? Vermakelijk of is dit echt een te matige poging om een slimme / leuke scifi-film op te leveren.



NieuwsFilm

meest populair