John Boyega en Jamie Foxx zien er behoorlijk extravagant uit voor 'They Cloned Tyrone'

John Boyega en Jamie Foxx zien er behoorlijk extravagant uit voor 'They Cloned Tyrone'

De film zal later dit jaar op Netflix te zien zijn!

Het is al een tijdje bekend dat Netflix weer komt met een nieuw groot sciencefictionproject. Deze keer gaat het om het regiedebuut van Juel Taylor, waarin de hoofdrollen zijn weggelegd voor John Boyega, Teyonah Parris en Jamie Foxx. Laatstgenoemde deelt nu het eerste kiekje van de film.

Boyega, voornamelijk bekend van zijn rol als Finn in de laatste Star Wars-trilogie, was de eerste die zijn handtekening zette voor They Cloned Tyrone. Kort daarna volgden Teyonah Parris (If Beale Street Could Talk) en Jamie Foxx (Spider-Man: No Way Home).

Wat te verwachten
De drie acteurs spelen Fontaine, Yo-Yo en Slick Charles. Zij komen achter een snode samenzwering en slaan de handen in elkaar om hier een einde aan te maken. Boyega zei al eerder dat de film een komedie zal zijn en vergeleken kan worden met Attack the Block, zijn debuut op het grote scherm.

Taylor, de schrijver van Creed II (2018), nam ook het scenario voor zijn rekening. Dit stond in 2019 nog op de Black List met de beste, niet-geproduceerde scripts stond. Nu deelt Foxx een eerste foto van de drie hoofdrolspelers. Deze is hieronder te zien.



NieuwsFilm

meest populair