Bijna 70-jarige Liam Neeson zegt nu dan eindelijk met actiefilms te gaan stoppen

Bijna 70-jarige Liam Neeson zegt nu dan eindelijk met actiefilms te gaan stoppen

De acteur heeft het al vaker gezegd, maar hij ging toch elke keer weer door.

Liam Neeson was al te zien in héél wat actiefilms, maar ondanks het feit dat de acteur al meerdere malen liet weten hiermee te stoppen, keerde hij toch elke keer weer terug voor een nieuw project. Nu denkt Neeson dat het wel echt welletjes is geweest.

De acteur, o.a. bekend van de Taken-franchise, is namelijk alweer 69 jaar oud, en wordt dus over enkele maanden 70. Neeson denkt dan ook dat het nu wel een goed moment is om te stoppen met actiefilms.

Reactie
De Ierse acteur is binnenkort weer te zien als een keiharde FBI-agent in Blacklight, maar dit is normaal gesproken een van zijn laatste actiefilms. Zo zegt Neeson: "Ik krijg nog steeds actiescripts aangeboden. Ik kijk dan naar de andere namen en zie dan dat de hoofdrolspeler nog geen 30 jaar oud is..."

"Daardoor voel ik me wel echt in een keer wat ouder. Ik kom er nog steeds mee weg, maar dit jaar word ik toch ook alweer 70. Ik denk dat ik langzaam maar zeker eens moet gaan stoppen. Het publiek is niet achterlijk. Zij zien het ook en zullen zeggen: 'Oh mijn God, doet Liam het nog steeds? Hij begint toch nu wel echt oud te worden...' Dus ja, op een gegeven moment is het wel mooi geweest!"

Interesse
Neeson geeft wel toe het nog altijd leuk te vinden, voornamelijk omdat hij vroeger veel heeft gedaan aan boksen en dat hem inspireerde om voor actiefilms te gaan: "Ik hou er echt van, die fysieke scenes! Maar het zal niet meer lang zo door kunnen gaan..."

NieuwsFilm

meest populair