Sandra Bullock met Tatum en Pitt op avontuur in 'The Lost City'

Sandra Bullock met Tatum en Pitt op avontuur in 'The Lost City'

Grootse actiekomedie met grote namen, ook met Radcliffe.

En we hebben weer een nieuwe trailer voor de film The Lost City. In de avonturenfilm zien we de sterren Channing Tatum en Sandra Bullock in de hoofdrollen.

Maar ook de grote namen Daniel Radcliffe en Brad Pitt zijn te zien, met bijrollen van onder meer Patti Harrison, Oscar Nunez en Da'Vine Joy Randolph. De regie lag in handen van het duo Aaron en Adam Nee, die binnenkort aan de slag gaat met Masters of the Universe van Netflix.

Nieuwe trailer voor The Lost City
Hieronder kijk je naar de nieuwe trailer voor de avonturenkomedie die vanaf 21 april in de Nederlandse bioscopen moet verschijnen.


Hier gaat The Lost City over
De briljante, maar teruggetrokken auteur Loretta Sage (Bullock) heeft haar carrière besteed aan het schrijven over exotische plekken op aarde in haar populaire romantische avonturenromans met het knappe covermodel Alan (Tatum), die zijn leven heeft gewijd aan het belichamen van de held 'Dash'.

Terwijl ze op tournee is om haar nieuwe boek samen met Alan te promoten, wordt Loretta ontvoerd door een excentrieke miljardair (Radcliffe) die hoopt dat ze hem kan leiden naar de schat van de oude verloren stad uit haar laatste verhaal.

Alan wil bewijzen dat hij in het echte leven een held kan zijn en niet alleen op de pagina's van haar boeken. Hij besluit haar te gaan redden. Het onwaarschijnlijke paar stort zich in een episch jungle-avontuur en moet samenwerken om te overleven en de oude schat te vinden voordat deze voor altijd verloren gaat.

NieuwsFilm

meest populair