Gave actiefilm met Tom Cruise krijgt mogelijk een serie!

Gave actiefilm met Tom Cruise krijgt mogelijk een serie!

Edge of Tomorrow zou misschien een serie kunnen krijgen.

Er blijkt gewerkt te zijn aan een Edge of Tomorrow-televisieserie door Warner Bros., op basis van de gelijknamige film uit 2014 met hoofdrollen voor Tom Cruise en Emily Blunt.

De film Edge of Tomorrow was gebaseerd op het Japanse boek All You Need Is Kill en de film werd uiterst goed ontvangen. Ondanks die ontvangst en een einde dat de deur openliet voor vervolgen, lukte het Warner Bros. nog altijd niet om de franchise uit te bouwen tot meer.

Edge of Tomorrow-serie
Er is meerdere jaren gewerkt aan een Edge of Tomorrow-vervolgfilm, maar het script komt maar niet rond en het blijkt moeilijk te zijn om Blunt en Cruise aan boord te krijgen met hun volle agenda's. Bovendien zou de film mogelijk te duur zijn.

Uit een rechtszaak die Village Roadshow Films aanspande tegen Warner Bros., blijkt dat de filmstudio werkte aan een serie. In de documenten staat dat Warner Bros. druk werkte aan "een televisieserie gebaseerd op Edge of Tomorrow".

Details zijn er niet en het is ook niet bekend hoe vergevorderd de serie precies was. Het is goed mogelijk dat de serie er ook niet komt vanwege het verloop van de rechtszaak.



NieuwsFilm

meest populair