'Men in Black'-crossover zou er nog kunnen komen

'Men in Black'-crossover zou er nog kunnen komen

Channing Tatum gelooft d'r nog in.

Channing Tatum denkt nog altijd dat een crossover tussen 21 Jump Street en Men in Black zou kunnen werken. Dat vertelt hij tijdens een nieuw interview.

21 Jump Street is een film gebaseerd op de gelijknamige televisieserie uit de jaren tachtig en Men in Black op de gelijknamige comics. Die film kwam in 1997 uit en kreeg drie vervolgen. Het idee was een tijdlang om een crossover te maken en James Bobin had zelfs getekend voor de regie.

MIB 23
Tatum vertelde tijdens een interview met Collider dat hij weg geblazen was door het scenario voor MIB 23. Die had moeten draaien om onder meer zijn personage uit de Jump Street-films, dat dan een samenwerking moest aangaan met de Men in Black.

De acteur denkt nog altijd dat het mogelijk is om de film gemaakt te krijgen, al moeten dan wel nieuwe contracten met producenten gesloten worden:

"Ik denk nog altijd dat het kan werken, oprecht. Als Sony het moeilijke werk doet en de contracten van de producenten uitvogelt, die inherent aan die film zijn, denk ik dat het nog altijd kan. Maar nu zijn ze niet gemotiveerd om dat te doen, om welke reden dan ook. Er zit ook veel overhead op de film. Je hebt [Steven] Spielberg, Neil Moritz en Walter Parks. Het zijn niet de minste namen, dat weet je en zodra ze allemaal niet bereid zijn om af te zien van hun producer fee, dan heb je een bedrag dat hoger is dan het daadwerkelijke filmbudget."

NieuwsFilm

meest populair