Stephen King-film 'Firestarter' krijgt ontvlambare eerste beelden!

Stephen King-film 'Firestarter' krijgt ontvlambare eerste beelden!

De remake met onder meer Zac Efron.

Ieder jaar zien we wel een paar films en series voorbij komen die zijn gebaseerd op het werk van schrijver Stephen King. Een van de films in 2022 is Firestarter, gebaseerd op het gelijknamige boek uit 1980 en in 1984 al verfilmd en opnieuw in 2002 als miniserie.

Dit keer is het Keith Thomas (The Vigil) die de regie op zich nam en het script komt uit de pen van Scott Teems (Halloween Kills). De belangrijkste naam in de horrorfilm is Zac Efron, bekend uit onder meer Baywatch en Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile.

Eerste trailer voor Firestarter
In de film moet een jonge man zijn dochter beschermen nadat ze pyrokinese ontwikkelt en wordt opgejaagd door een geheime overheidsinstantie die bekend staat als 'The Shop' en die van plan is haar te vangen en onder controle te houden.

Andere belangrijke rollen zijn er voor Ryan Kiera Armstrong als Charlene "Charlie" McGee, Michael Greyeyes als John Rainbird en Sydney Lemmon als Victoria "Vicky" McGee.


Vanaf 13 mei is deze film op de Amerikaanse streamingdienst Peacock te zien en ergens rond die tijd vermoedelijk in de Nederlandse bioscopen. Hieronder het affiche.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair