Durf jij het aan? Netflix pakt uit met deze intense horrorfilm

Durf jij het aan? Netflix pakt uit met deze intense horrorfilm

En nog een 'extra lange versie' ook!

Netflix pakt volgende week uit met Truth or Dare (2018). In deze horrorfilm - met onder meer Lucy Hale (Pretty Little Liars) - loopt een spelletje 'doen, durf of de waarheid' volledig uit de hand.

Bekijk de afbeelding
Hoewel deze horrorfilm door recensenten niet bepaald warm werd ontvangen (de pijnlijke waarheid is dat Truth or Dare slechts 15 procent scoort op Rotten Tomatoes), weerhield dat het publiek er niet van om hem in de bios te gaan bekijken.

Horror is doorgaans een van de meest winstgevende genres en dat was met deze film niet anders. Wereldwijd bracht Truth or Dare maar liefst 93 miljoen in het laatje - tegen een schamele investering van 3,5 miljoen. Kassa dus!

'Extra lange versie'
Extra leuk voor de fans is dat Netflix de speciale 'director's cut' uit zal brengen. Hoewel deze nog geen 32 seconden langer duurt dan de versie die in de bioscoop te zien was, bevat deze wel meer bloed, bloot en drankgebruik.

De producenten moesten sommige shots namelijk wegknippen van de Amerikaanse kijkwijzerinstantie om een PG-13-rating te krijgen.


Truth or Dare is vanaf donderdag 17 februari op Netflix te zien.

NieuwsFilm

meest populair