Sandra Bullock gaat los met Channing Tatum in spektakelfilm 'The Lost City'

Sandra Bullock gaat los met Channing Tatum in spektakelfilm 'The Lost City'

Veel komedie, veel actie, ook met Daniel Radcliffe en Brad Pitt.

Een paar dagen geleden zagen we al een nieuwe trailer voor de actie-avonturenkomedie The Lost City waarin heel wat grote sterren zitten. Nu blijkt dat Paramount Pictures veel verwacht van de film. Er is nu namelijk een Super Bowl Spot verschenen.

In de film zie je hoe de teruggetrokken schrijfster Loretta Sage (Sandra Bullock) een avontuur beleeft die eerder in haar boeken voorkomt dan in haar echte leven. Ze beleeft het avontuur met het knappe covermodel Alan (Channing Tatum), die zich in zijn gewone leven voordoet als de held 'Dash' uit de boeken.

Als Loretta op een boekentournee is om haar nieuwe titel te promoten, samen met Alan, wordt ze ontvoerd door een miljardair (Daniel Radcliffe). Hij hoopt dat ze hem kan leiden naar de schat van de oude verloren stad uit haar laatste verhaal. Alan gaat achter haar aan.

Big Game Spot voor The Lost City
De film van regisseurs Aaron en Adam Nee (Masters of the Universe) biedt ook rollen aan onder meer Brad Pitt, Patti Harrison, Oscar Nunez en Da'Vine Joy Randolph. Vanaf 21 april in de Nederlandse bioscopen.



Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair