Topactrice naast Margot Robbie en Ryan Gosling in 'Barbie'-film

Topactrice naast Margot Robbie en Ryan Gosling in 'Barbie'-film

Ryan Gosling werd een tijd terug gecast als Ken in de mysterieuze speelgoed-verfilming.

Volgens Deadline zal Golden Globe-winnaar America Ferrara te zien zijn naast de Oscar genomineerde Margot Robbie in de live-action film over Barbie van Warner Bros. De film is natuurlijk gebaseerd op de beroemde poppen-franchise van Mattel. Ryan Gosling speelt in de film de rol van Ken.

Ferrara kennen we vooral van haar hoofdrollen in sitcoms als Ugly Betty en Superstore. Voor Ugly Betty won de actrice zowel een Emmy Award als een Golden Globe.

Girl power alom
In de live-action Barbie zien we Robbie dus als het titulaire personage. De actrice is tevens producent van de film via haar productiemaatschappij LuckyChap. De regie is in handen van Greta Gerwig, die een script dat ze samen met Noah Baumbach schreef verfilmt.

Verdere details over de plot en de personages worden vooralsnog geheimgehouden. We weten wel dat de opnames ergens dit jaar moeten beginnen in de Londense Leavesden Studios. De film moet verschijnen in 2023.

Andere producenten van Barbie zijn LuckyChaps Tom Ackerly, Mattel Films' Robbie Brenner, en Josey McNamara en Ynon Kreiz.

NieuwsFilm

meest populair