Jean-Claude van Damme gaat zijn laatste actiefilm maken, maar deze klinkt héél leuk!

Jean-Claude van Damme gaat zijn laatste actiefilm maken, maar deze klinkt héél leuk!

Nog meer meta dan het eerdere JCVD uit 2008...

Er moest ooit een einde aan komen en nu meldt Deadline dat Jean-Claude van Damme de hoofdrol gaat spelen in What's My Name?, een nieuwe actiefilm welke in feite zijn laatste in het genre zal zijn.

In JCVD (2008) speelde de Belg als eens eerder zichzelf en dat zal ook nu weer het geval zijn. Het verhaal bevat elementen uit het daadwerkelijke (en soms turbulente) persoonlijke leven van Van Damme.

Nadat hij vanuit een filmpremière dronken over straat loopt, wordt hij aangereden door een auto en raakt in coma. Wanneer hij ontwaakt, lijdt hij aan geheugenverlies en is onherkenbaar voor iedereen, ook hemzelf.

Door een reeks gevechten tegen iconische tegenstanders uit zijn legendarische filmcarrière, begint Van Damme een zoektocht naar zijn eigen identiteit en dit leidt hem naar een definitieve wedstrijd.

Deze rematches zullen waarschijnlijk de grote publiekstrekkers moeten worden en hoewel nog niet bevestigd, meldt Deadline dat er gesprekken zijn met onder andere acteurs Dolph Lundgren (Universal Soldier), Michel Qissi (Kickboxer) en Bolo Yeung (Double Impact).

Bedankt voor alle mooie jaren
Als What's My Name?, een echte mainstream actiefilm die Van Damme zal neerzetten als mens, klaar is met schieten in Frankrijk, gaat de 'muscles from Brussels', die zich momenteel fysiek klaarmaakt, rondreizen: "Ik heb een kleine boot gekocht. Geen grote, dat is niets voor mij. Maar ik wil ontspannen. Ik heb 30 jaar in hotels gewoond en raakte steeds verder weg van mijn familie. Nu wil ik genieten van de wereld, want het leven gaat veel te snel voorbij".

NieuwsFilm

meest populair