Sportoutfit van Kim Kardashian kan eigenlijk niet in het openbaar

Sportoutfit van Kim Kardashian kan eigenlijk niet in het openbaar

De celeb zoekt weer de grenzen op.

Binnenkort verschijnt op Disney+ de realityshow The Kardashians, dus ook in Nederland. Uiteraard moet het iets zijn waar je je tijd maar aan wilt besteden, maar duidelijk is wel dat we veel van Kim Kardashian en haar familie te zien krijgen.

En dat doen ze maar al te graag. Zo zoekt Kim al jaren de publiciteit op en dat is met maar een doel: geld verdienen en het liefst zoveel als mogelijk. Het is iets dat ze nooit zal ontkennen.

In haar vermoedelijk spaarzame vrije tijd duikt ze nog wel eens op in een film, waarschijnlijk gewoon omdat ze het leuk vindt. Verleden jaar leende ze haar stem van een figuurtje in de animatiefilm Paw Patrol: De film.

Veel te zien op Instagram
Met Instagram valt ook ontzettend veel geld te verdienen. De sterren prijzen er allerlei waar aan, tegen betaling van vele miljoenen. Kim doet dat ook, uiteraard ook voor de merken waar ze haar naam aan verbonden heeft.

Op een nieuwe foto zien we Kim in een soort van sportpakje dat je waarschijnlijk niet zomaar in de sportschool zal zien. "Chin up or the crown slips," is de wijze boodschap. Kim zal het pakje waarschijnlijk niet dragen in een openbare sportschool.


Wil je de 40 jarige Kim Kardashian in haar sportpakje zien? Bekijk de foto dan nu op haar Instagram.


NieuwsFilm

meest populair