Verwijderde video: Deze wilde kant van Jennifer Aniston mag je niet zien

Verwijderde video: Deze wilde kant van Jennifer Aniston mag je niet zien

Hiep, hiep, hoera!

]Justin Theroux heeft zijn ex-vrouw Jennifer Aniston gefeliciteerd door een bijzondere video van haar te delen (en daarna ook weer snel te verwijderen). In de video is namelijk de wilde kant van de Friends-actrice te zien.

Aniston mocht vrijdag alweer 53 kaarsjes uitblazen. Om de Hollywoodster te feliciteren, besloot Theroux een haast hypnotiserende video van zijn ex op Instagram te delen waarin ze een peuk op steekt.

Op de achtergrond klinkt een bekend nummer van Taylor Swift. Aniston draagt een trui waarop staat dat ze een "coole blondine" is. De video is duidelijk opgenomen tijdens een erg gezellige avond.



Goede vrienden
Theroux en Aniston kennen elkaar goed, dus de actrice kan het vast hebben dat hij deze video heeft gedeeld. Ze hebben immers een hele geschiedenis met elkaar.

De twee begonnen in 2011 met daten, nadat ze elkaar hadden leren kennen op de set van Wanderlust. In 2015 stapten ze met elkaar in het huwelijksbootje, om vervolgens in 2018 weer uit elkaar te gaan.

"Dit is een wederzijdse beslissingen die we in de naam van de liefde hebben genomen. We zijn elkaars beste vrienden die hebben besloten om uit elkaar te gaan als koppel en verder gaan als goede vrienden", zeiden de sterren destijds in een statement.

NieuwsFilm

meest populair