Meerdere mensen neergeschoten nabij Hollywoodfeestje Justin Bieber

Meerdere mensen neergeschoten nabij Hollywoodfeestje Justin Bieber

Om onbekende redenen...

Dat het bij Justin Bieber nooit saai wordt, is al diverse keren bewezen en afgelopen weekend was het weer raak, maar niet door zijn schuld.

Gisterochtend vroeg (of laat in de nacht) zijn vier mensen neergeschoten in West Hollywood nadat er een vechtpartij uitbrak in de buurt van een afterparty welke georganiseerd was voor zanger Bieber.

Het 27-jarige tieneridool zat met een aantal beroemdheden (waaronder Drake, Leonardo DiCaprio, Tobey Maguire, Kendall Jenner en Khloe Kardashian) in de lounge van restaurant Nice Guy waarnaast de schietpartij gebeurde. Eerdere bronnen meldden dat het voor de deur was.

Volgens een politiewoordvoerder ontstond er rond 02:45 uur een fysieke woordenwisseling tussen onder andere rappers Kodak Black, Gunna en Lil Baby (die ook aanwezig waren) toen er een grote ruzie uitbrak.

Aanleiding onbekend
Daarop trok iemand een pistool. De verdachte die de schoten afvuurde, is te voet gevlucht. De gewonde slachtoffers zijn allemaal naar het ziekenhuis gebracht en inmiddels allemaal buiten levensgevaar.

De politie meldt dat het tragische incident "niet bende-gerelateerd is".

Toen hij de schoten hoorde, ging Bieber er ook als een haas vandoor. CNN heeft tevergeefs contact proberen te zoeken met diens publicist.

NieuwsFilm

meest populair