Een duistere entiteit bezoekt de wereld in trailer 'Nope'

Een duistere entiteit bezoekt de wereld in trailer 'Nope'

De Super Bowl Spot voor de film van Jordan Peele.

Vannacht vindt in het SoFi Stadium in Inglewood, Californië de Super Bowl LVI plaats, de kampioenswedstrijd van de National Football League voor het NFL-seizoen 2021. Het zijn de National Football Conference-kampioen Los Angeles Rams en de American Football Conference-kampioen Cincinnati Bengals die tegenover elkaar staan.

De afgelopen dagen zagen we al de volledige nieuwe trailers voor Pixars Lightyear, Universals Jurassic World: Dominion, het DC Universe Warner Bros. en Jordan Peele's Nope. Deze films krijgen in ieder geval ook een Super Bowl Spot. Tevens krijgen we de eerste echte beelden voor The Lord of the Rings: The Rings of Power, een prequelserie op de eerdere films.

En nu: SBLVI Spot voor Nope

Hieronder zie je nu de Super Bowl Spot voor de Nope van regisseur Jordan Peele. De horrorthriller heeft hoofdrollen voor onder meer Daniel Kaluuya (Get Out), Keke Palmer (If Beale Street Could Talk) en Steven Yeun (Minari).

In Nope zien we een klein dorpje dat te maken krijgt met iets mysterieus te maken krijgt dat uit de lucht komt. Hij lijkt een soort wolk dat iets met de plaatselijke bevolking uitspookt. De verwachting is dat de situatie symbool staat voor een (huidig) maatschappelijk issue.

Vanaf 21 juli zie je Nope in de Nederlandse bioscopen.



NieuwsFilm

meest populair