Dwayne Johnson is Black Adam op foto voor zijn eerste superheldenfilm

Dwayne Johnson is Black Adam op foto voor zijn eerste superheldenfilm

Een film vanaf de set tijdens de reshoots.

De film Black Adam van regisseur Jaume Collet-Serra zou eigenlijk over twee maanden in de bioscoop verschijnen, maar recent opgeschoven naar oktober. De film is simpelweg nog niet af.

Op dit moment vinden er dan ook reshoots plaats voor de superheldenfilm die de titelrol heeft voor Hollywoodster Dwayne Johnson. Zijn duistere held krijgt hulp van onder meer Hawkman (Aldis Hodge), Atom Smasher (Noah Centineo), Cyclone (Quintessa Swindell) en Doctor Fate (Pierce Brosnan). Samen vormen zij de Justice Society of America.

In Black Adam krijgen we te zien hoe het personage Black Adam terugkeert uit een gevangenschap van duizenden jaren. Hij zat gevangen doordat hij de Shazam!-krachten voor kwaadaardige doeleinden gebruikte. Nu keert hij terug en zal hij laten zien wie hij is, met al zijn krachten.

Nieuwe foto van Black Adam
Op Twitter heeft heeft Johnson nu een foto van zijn held gedeeld. "De intense productieweek gaat door terwijl we de laatste hand leggen aan Black Adam⚡️," schrijft The Rock in de begeleidende tekst. "De hiërarchie van macht in het DC-universum staat op het punt te veranderen."

Vanaf 28 juli zie je Black Adam, de elfde film in het DC Extended Universe, in de Nederlandse bioscopen.



NieuwsFilm

meest populair