'Jurassic World: Dominion' is gigantisch met een enorm ambitieus verhaal

'Jurassic World: Dominion' is gigantisch met een enorm ambitieus verhaal

Sam Neill is heel enthousiast!

De film Jurassic World: Dominion draait deze zomer eindelijk in de bioscoop. Na een teaser trailer, werd in het kader van de Super Bowl ook eindelijk een echte trailer voor de film vrijgegeven.

Die trailer liet niet alleen de terugkeer van de Jurassic World-personages zien - dus van Owen Grady en Claire Dearing - maar vooral ook die van de oorspronkelijke Jurassic Park-castleden: Ellie Sattler, Alan Grant en Ian Malcolm. Recent sprak acteur Sam Neill over zijn terugkeer en legde hij uit heel erg naar de film uit te kijken.

Jurassic World: Dominion
"Het was geweldig. Ik was heel blij dat we dit konden maken om een aantal redenen. Allereerst vond ik het geweldig om weer samen te zijn met mijn oude vrienden Laura [Dern] en Jeff [Goldblum]. Het was midden in de pandemie en we zaten samen vast in een hotelkamer in een behoorlijk idyllisch ruraal Engeland en iedereen kon goed met elkaar overweg," begon Neill.

"Ik vond de nieuwe cast ook echt geweldig; de Jurassic World-cast, dat zijn echt de vriendelijkste mensen. Bryce [Dallas Howard] en Chris [Pratt] zijn lieverds."

Het was volgens Neill een onvergetelijke tijd, en hoewel hij de film nog niet heeft kunnen zien, "weet ik zeker dat het een erg ambitieus, groots verhaal is met een boel personages en echt een boel dinosaurussen. Hij wordt gigantisch en echt iets dat je op het grote scherm moet zien."

NieuwsFilm

meest populair