Grof veel actie in Super Bowl-spot voor 'Jurassic World: Dominion'

Grof veel actie in Super Bowl-spot voor 'Jurassic World: Dominion'

De Super Bowl Spot geeft je zin in derde Jurassic World.

Vannacht vindt in het SoFi Stadium in Inglewood, Californië de Super Bowl LVI plaats, de kampioenswedstrijd van de National Football League voor het NFL-seizoen 2021. Het zijn de National Football Conference-kampioen Los Angeles Rams en de American Football Conference-kampioen Cincinnati Bengals die tegenover elkaar staan.

De afgelopen dagen zagen we al de volledige nieuwe trailers voor Pixars Lightyear, Universals Jurassic World: Dominion, het DC Universe Warner Bros. en Jordan Peele's Nope. Deze films krijgen in ieder geval ook een Super Bowl Spot. Tevens krijgen we de eerste echte beelden voor The Lord of the Rings: The Rings of Power, een prequelserie op de eerdere films.

En nu: Super Bowl Spot voor Jurassic World: Dominion

Hieronder zie je nu de Super Bowl Spot voor Jurassic World: Dominion, een soort van afronding van de reeks tot nu toe. De film brengt vele personages bij elkaar met in ieder geval Chris Pratts Owen Grady
Bryce Dallas Howards Claire Dearing uit de World-films en Sam Neills Alan Grant, Laura Derns Ellie Sattler en Jeff Goldblums Ian Malcolm uit de Park-films.

In Colin Trevorrows Jurassic World: Dominion zijn we vier jaar verder na Fallen Kingdom. De dino's leven én jagen nu over de hele wereld. Dit fragiele evenwicht tussen mens en dier zal de toekomst opnieuw vormgeven en voor eens en voor altijd bepalen of mensen de toproofdieren moeten blijven op een planeet die ze nu delen met de meest angstaanjagende wezens uit de geschiedenis.

Vanaf 9 juni zie je Jurassic World: Dominion in de Nederlandse bioscopen.



NieuwsFilm

meest populair