Eerste Super Bowl Spot: 'Sonic the Hedgehog 2' brengt flink wat actie!

Eerste Super Bowl Spot: 'Sonic the Hedgehog 2' brengt flink wat actie!

Het vervolg wordt een maatje groter.

Vannacht vindt in het SoFi Stadium in Inglewood, Californië de Super Bowl LVI plaats, de kampioenswedstrijd van de National Football League voor het NFL-seizoen 2021. Het zijn de National Football Conference-kampioen Los Angeles Rams en de American Football Conference-kampioen Cincinnati Bengals die tegenover elkaar staan.

De afgelopen dagen zagen we al de volledige nieuwe trailers voor Pixars Lightyear, Universals Jurassic World: Dominion, het DC Universe Warner Bros. en Jordan Peele's Nope. Deze films krijgen in ieder geval ook een Super Bowl Spot. Tevens krijgen we de eerste echte beelden voor The Lord of the Rings: The Rings of Power, een prequelserie op de eerdere films.

Super Bowl Spot voor Sonic the Hedgehog 2

Hieronder zie je de Super Bowl Spot voor het vervolg op Sonic the Hedgehog uit 2020. De nieuwe beelden onthullen grootse actie die duidelijk een stap verder gaat dan in deel één. Sonic, met de stem van Ben Schwartz, neemt het nu niet alleen op tegen Dr. Robotnik (Jim Carrey), maar ook tegen Knuckles the Echidna, met de stem van Idris Elba.

In Sonic the Hedgehog 2 is Sonic vastbesloten om zijn stempel te drukken als held en besluit in Green Hills te blijven als Tom en Maddie op vakantie gaan. Als Doctor Eggman terugkeert op zoek naar de Master Emerald neemt hij Knuckles mee. Sonic en zijn nieuwe vriend Miles "Tails" Prower besluiten dezelfde zoektocht te ondernemen.

Vanaf 30 maart zie je Sonic the Hedgehog 2 in de Nederlandse bioscopen.


Bovenstaande spot is overigens de tweede Big Game Spot. Onderstaande spot verscheen een paar dagen geleden al.



NieuwsFilm

meest populair