Trailer voor volgende film van 'Transformers'-regisseur Michael Bay

Trailer voor volgende film van 'Transformers'-regisseur Michael Bay

Ambulance met Jake Gyllenhaal and Yahya Abdul-Mateen IIl.

Vannacht vindt in het SoFi Stadium in Inglewood, Californië de Super Bowl LVI plaats, de kampioenswedstrijd van de National Football League voor het NFL-seizoen 2021. Het zijn de National Football Conference-kampioen Los Angeles Rams en de American Football Conference-kampioen Cincinnati Bengals die tegenover elkaar staan.

De afgelopen dagen zagen we al de volledige nieuwe trailers voor Pixars Lightyear, Universals Jurassic World: Dominion, het DC Universe Warner Bros. en Jordan Peele's Nope. Deze films krijgen in ieder geval ook een Super Bowl Spot. Tevens krijgen we de eerste echte beelden voor The Lord of the Rings: The Rings of Power, een prequelserie op de eerdere films.

En nu: Super Bowl Spot voor Ambulance

Hieronder zie je de Super Bowl Spot voor Ambulance, de volgende actiefilm van regisseur Michael Bay, bekend van onder meer Transformers: The Last Knight en 6 Underground.

In Ambulance zie je onder meer Jake Gyllenhaal (Zodiac, Spider-Man: Far From Home), Yahya Abdul-Mateen II (Candyman, The Matrix Resurrections) en Eiza González (Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw, Baby Driver). Een man heeft dringend geld nodig voor de operatie van zijn vrouw, maar kan dat niet betalen. Hierop vraagt hij hulp aan zijn broer van wie hij vervreemd is geraakt. Deze stelt voor om samen een bank te overvallen.

Vanaf 24 maart zie je Ambulance in de Nederlandse bioscopen.



NieuwsFilm

meest populair