Drew Barrymore heeft een behoorlijk vreemde ontmoeting op Valentijnsdag

Drew Barrymore heeft een behoorlijk vreemde ontmoeting op Valentijnsdag

De actrice liep een leuke man tegen het lijf in het park, maar het was een nogal bizar gesprek.

Drew Barrymore, o.a. bekend van Scream en Charlie's Angels, had niet zo heel veel zin om alleen te zitten voor Valentijnsdag. De actrice ging dus Central Park in, in de hoop een leuke man tegen het lijf te lopen. Dat gebeurde wel, maar het was wel een ietwat vreemde ontmoeting...

De actrice ging namelijk door het park wandelen, maar wel met een bivakmuts op, zodat niemand haar zou herkennen. Daar kwam ze een man tegen die ze wel aantrekkelijk vond, dus besloot Barrymore een praatje met hem te maken.

Speciaal
Zo zegt Barrymore tijdens een recent interview: "Ik liep naar hem toe, zei hallo en vroeg of ik een vraag mocht stellen. Dat vond hij oké, dus ik vroeg hem: "Ben je vrijgezel?" Zijn antwoord was: "Misschien..." Dus het begon wel goed".

Vervolgens vroeg de actrice aan de mysterieuze man of hij niet homoseksueel wat. Zo vervolgt ze: "Ik heb daar geen radar voor en ik val eigenlijk altijd op de verkeerde man, dus ik wilde dit wel even weten. Zijn antwoord hierop was nee."

Knap
Barrymore gaat verder door te zeggen dat ze het knap vond dat hij met haar wilde praten, aangezien haar gezicht volledig bedekt was: "Ik zei: "Het is misschien wat oneerlijk dat ik je kan zien maar jij mij niet!" Dus ik deed mijn capuchon en bivakmuts af en ik zei hallo, hij zei hallo. Toen vroeg ik hem hoe oud hij was. Toen hij 28 zei schrok ik wel even!"

Barrymore is zelf namelijk 46. Zo gaat ze verder: "Ik zei hem dat ik niet gemeen wilde zijn door het volgende te zeggen, maar hij zag er wel ouder uit dan 28!" Vervolgens kwam een vrouw op ze af, om te zeggen dat ze alles mee had gekregen en de actie van de actrice erg dapper vond. Toen herkende deze vrouw Barrymore, iets wat de man blijkbaar dus nog niet doorhad. Zo eindigt Barrymore door te zeggen: "Ik keek nog een keer naar hem, zei dat het erg leuk was om hem ontmoet te hebben, en ging weer mijn eigen kant op".

NieuwsFilm

meest populair