'Zombieland 3' kan er wel in 2029 komen grapt Ruben Fleischer

'Zombieland 3' kan er wel in 2029 komen grapt Ruben Fleischer

De regisseur heeft wel humor.

Regisseur Ruben Fleischer grapt in een nieuw interview dat een mogelijke derde Zombieland-film zich tien jaar na Zombieland: Double Tap af zou kunnen spelen en dan in 2029 in de bioscoop te zien kan zijn.

Fleischer bracht ons in 2009 Zombieland, een heerlijke zombiefilm waarin we een student volgen die moet zien te overleven in een wereld vol zombies. En dat doet hij doordat hij heel strikt een set aan regels volgt. Maar onderweg ontmoet hij drie vreemdelingen en verandert zijn leven voor altijd.

Derde Zombieland-film
Zombieland was een succes met 100 miljoen dollar aan de box office tegen een budget van 23 miljoen dollar. Bijna exact tien jaar later keerde de franchise terug met Zombieland: Double Tap, dat 122 miljoen dollar aan de box office opbracht. Cijfers die goed genoeg zijn voor een derde deel.

Hoewel er geen plannen zijn voor een Zombieland 3, vertelde Fleischer:

"Toen we Zombieland 2 maakten, was het een grap die we echt continu maakten: 'We moeten dit over tien jaar weer doen en zien wat het dan geworden is'. We zien wel of het tegen 2029 echt iets is waar we nog over nadenken. Maar hoe gaaf zou het zijn als we de bende weer bij elkaar krijgen en zien waar hun levens zich in de afgelopen tien jaar naartoe ontwikkeld hebben?"

NieuwsFilm

meest populair