'Transformers'-fans weten niet wat ze moeten vinden van een nieuwe trilogie

Wellicht dat deze aankondiging te vroeg kwam.

We moeten nog afwachten of de volgende Transformers-film in de franchise een succes is. Maar Steven Caple Jr.'s Transformers: Rise of the Beasts voldoet wat Paramount Pictures aan de verwachtingen. Er werden namelijk twee nieuwe delen aangekondigd.

Fans blijken daar niet direct enorm enthousiast van te worden. Sterker nog, best wat mensen uiten zo hun twijfels over de twee aanvullende films die aangekondigd zijn.

Steeds minder opbrengst
De hele franchise heeft tot nu toe zo'n 4,8 miljard dollar opgebracht aan de box office. Zo bezien was wel zeker dat er nog meer films zouden komen, maar de verdienste van de films werd wel steeds minder.

Dat terwijl Michael Bay met zijn vijf films twee films afleverde die allebei meer dan 1 miljard dollar opbrachten aan de wereldwijde box office. Maar Transformers: The Last Knight was slechts goed voor iets meer dan 500 miljoen dollar. En vervolgens werd Bumblebee - dat goed ontvangen werd - de slechtst verdienende film in de franchise tot nu toe.

Zo bezien is de reactie van fans niet heel verrassend, want niet iedereen wordt even enthousiast van het idee dat er nu al twee vervolgen aangekondigd zijn.



NieuwsFilm

meest populair