Deze succesvolle film kijk je straks op Netflix

Deze succesvolle film kijk je straks op Netflix

Opnieuw wordt er binnenkort een mooie film toegevoegd op Netflix.

Het is nog wel even wachten, maar Netflix zal het aanbod in maart verrijken met een van de topfilms uit 2018. Vanaf 15 maart staat namelijk Bohemian Rhapsody van regisseur Bryan Singer / Dexter Fletcher op de streamingdienst. De film was even geleden een enorm succes en heeft waarschijnlijk de nodige fans.

De muzikale biopic over met name Queen-kopman Freddie Mercury, gespeeld door Rami Malek (No Time to Die) die een Oscar won voor de rol, was een paar jaar terug een hot in de bioscopen. Met een budget van $50 miljoen haalde de biopic wereldwijd zo'n $911 miljoen op. Ook kreeg de film vier Oscars.

Binnenkort op Netflix: Bohemian Rhapsody
In Bohemian Rhapsody van regisseur Bryan Singer zie je uiteraard ook de Queen-leden Brian May (Gwilym Lee), Roger Taylor (Ben Hardy) en John Deacon (Joseph Mazzello). Ook manager John Reid (Aidan Gillen) is te zien.

De biopic zien we het verhaal van Mercury. Hij wist stereotyperingen aan de kant te schuiven en een van de meest geliefde entertainers van de wereld te worden. We zien de stormachtige opkomst van de band, de teloorgang en het immense succes dat de band wachtte toen het zijn legendarische optreden tijdens Live Aid speelde.



NieuwsFilm

meest populair