Chris Pine is 'The Contractor' in eerste trailer voor de actiethriller

Chris Pine is 'The Contractor' in eerste trailer voor de actiethriller

Special Forces-sergeant James Harper

Paramount Pictures heeft de trailer vrijgegeven voor de nieuwe actiethriller The Contractor van regisseur Tarik Saleh (Ray Donovan, Westworld). In de hoofdrol zien we Star Trek en Wonder Woman-acteur [url=https://www.filmtotaal.nl/persoon/71958]Chris Pine[/film].

De thriller gaat over Special Forces-sergeant James Harper, die onvrijwillig wordt ontslagen uit het leger en geen pensioen meer krijgt. Met schulden, zonder opties en wanhopig om voor zijn gezin te zorgen, sluit Harper een contract met een ondergrondse particuliere strijdmacht.

Wanneer de allereerste opdracht misgaat, wordt Harper opgejaagd en slaat hij op de vlucht, gevangen in een gevaarlijke samenzwering en vechtend om lang genoeg in leven te blijven om thuis te komen en de ware motieven te ontdekken van degenen die hem hebben verraden.

Eerste trailer voor The Contractor
Naast Pine zie je in de actiethriller ook rollen voor onder meer Kiefer Sutherland, Ben Foster, Gillian Jacobs en Eddie Marsan. Vanaf 31 maart zie je The Contractor in de Nederlandse bioscopen.



Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair