Netflix pakt volgende week uit met nieuwe film uit zeer populaire reeks

Vanaf volgende week vrijdag is 'A Madea Homecoming' op de streamingdienst te zien.

Vorig jaar zomer werd bekend dat Tyler Perry tóch nog een keer in de huid kruipt van zijn populaire personage Madea, ondanks dat hij eerder leek te willen stoppen met de rol. Vanaf volgende week is deze nieuwe film beschikbaar op Netflix.

Bekijk de afbeelding
Fans van Madea kunnen vanaf volgende week vrijdag weer smullen van een nieuw Madea-avontuur. Dan verschijnt A Madea Homecoming, zoals dit twaalfde deel heet, op Netflix.

In A Madea Homecoming is het titelpersonage druk bezig met het voorbereiden van de komst van haar familie. Haar familie komt namelijk bijeen om het afstuderen van haar achterkleinzoon te vieren. Natuurlijk doen de nodige problemen weer op die de boel bemoeilijken.

Over Madea
Perry introduceerde dit - zeg maar gerust iconische - personage in 1999. Eerst op de planken, later op beeld. De franchise heeft tot op heden ruim een miljard dollar opgebracht in de Verenigde Staten alleen al.


A Madea Homecoming is dus vanaf vrijdag 25 februari te zien op Netflix. Perry verzorgde eveneens de regie en het script voor deze nieuwe film.

NieuwsFilm

meest populair