Tom Hanks in trailer voor grote 'Elvis'-biopic van Baz Luhrmann

Tom Hanks in trailer voor grote 'Elvis'-biopic van Baz Luhrmann

Austin Butler speelt de Elvis Presley.

Een paar dagen geleden zagen we al enkele eerste beelden uit de film Elvis van regisseur Baz Luhrmann (The Great Gatsby, Moulin Rouge!) en nu tref je hieronder de volledige trailer.

De titelrol mag dan wel voor Once Upon a Time in Hollywood-acteur Austin Butler zijn, maar een even zo grote hoofdrol ligt in handen van Tom Hanks die Colonel Tom Parker speelt, ontdekker en manager van Elvis the Pelvis.

Volledige trailer Elvis
Elvis verkent het leven en de muziek van Elvis Presley, gezien door het prisma van zijn gecompliceerde relatie met zijn raadselachtige manager, colonel Tom Parker. Het verhaal duikt in de complexe dynamiek tussen Presley en Parker die meer dan 20 jaar beslaat, van Presley's opkomst tot zijn ongekende sterrendom, tegen de achtergrond van het evoluerende culturele landschap. Centraal in die reis staat een van de belangrijkste en invloedrijkste mensen in het leven van Elvis, Priscilla Presley.

De biopic van Warner Bros. Pictures heeft ook rollen voor onder meer Olivia DeJonge als Priscilla Presley, Yola Quartey als Sister Rosetta Tharpe, Luke Bracey als Jerry Schilling en Kelvin Harrison Jr. als B.B. King. Vanaf 23 juni kun je voor Elvis naar de bioscoop.



Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair