Foto van Ana de Armas in erotische thriller

Foto van Ana de Armas in erotische thriller

De film wordt flirterig maar ook "kwaad".

Een paar dagen geleden zagen we de teaser trailer voor de film Deep Water die in maart op Prime Video verschijnt. In de erotische thriller zijn de hoofdrollen voor Ben Affleck (The Last Duel) en Ana de Armas (No Time to Die) en de regie lag in handen van Adrian Lyne (Fatal Attraction, Indecent Proposal).

Via Empire krijgen we nu een nieuwe foto van actrice De Armas als het personage Melinda Van Allen die een relatie heeft met Vic Van Allen, de rol van Affleck. De onderstaande teaser trailer onthulde al dat er iets schuilt achter hun huwelijk dat langzaam zou afbrokkelen.


Deep Water: Flirterig maar boos
"Ik heb [Ana] getest met Ben in mijn huis. Het is leuker om het op die manier te doen, het voelt een beetje meer echt," vertelde Lyne aan Empire in de nieuwste uitgave. "Er was geklets tussen hen, [het was] flirterig maar boos."

Hiermee lijkt de regisseur ernaar te hinten dat de film zich niet alleen zal focussen op de erotische kant, maar ook dat er heel wat woede zal zijn tussen het stel. Al zal de erotiek zeker niet ontbreken.

"Ik vind het altijd moeilijk om de seks los te zien van de rest," zegt Lyne. "Mensen vragen eindeloos naar het neuken boven het bassin in Fatal Attraction. Ik hou gewoon altijd van relatiestukken, dingen over jou en mij."

Hieronder een nieuwe foto uit Deep Water die vanaf 18 maart op Prime Video te vinden is.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair