Uma Thurman geeft een update over de kansen van 'Kill Bill 3'

Uma Thurman geeft een update over de kansen van 'Kill Bill 3'

Kill Bill ster Uma Thurman geeft een update over de potentiële kansen voor een derde Kill Bill film.

Actrice Uma Thurman geeft een update over een potentiële Kill Bill 3. Quentin Tarantino's eerste twee films in de Kill Bill franchise kwamen uit in 2003 en 2004.

Ondanks dat het publiek geloofde dat het verhaal van Uma Thurman's The Bride tot een einde was gekomen, heeft regisseur Quentin Tarantino regelmatig gehint op de mogelijkheid voor een derde film. Tarantino wil na zijn tiende film stoppen met het regisseren van films, en heeft na Once Upon a Time in ... Hollywood, dus nog maar ruimte voor een film.

Uma Thurman
Tot op heden was het alleen Tarantino die heeft gesproken over een derde film, maar nu geeft de actrice ook haar inzichten op deze mogelijke derde film. In een interview met Variety gaf Thurman aan dat Kill Bill 3 niet onmiddellijk of snel zou komen.

Tegelijkertijd bevestigde de actrice dat er gesprekken zijn geweest over een derde deel. Dit is wat Thurman erover zei: "Ik kan je er niet echt iets over vertellen. Ik bedoel, er is in de loop der jaren over gesproken. Er is echt over nagedacht, maar al heel lang geleden. Ik zie het niet als onmiddellijk aan de horizon. Ik haat het om mensen teleur te stellen. Iedereen wenst dat het zo zou zijn, maar ik denk dat het niet onmiddellijk aan de horizon is."

Kill Bill 3
Als Kill Bill 3 niet snel zou komen, kan dit komen door enkele opties. Allereerst kan het zijn dat Tarantino nooit Kill Bill 3 zal maken, en dat dit een van zijn vele ideeën is die hij nooit uit zal werken.

De tweede optie is dat Kill Bill 3 wel Tarantino's tiende en laatste film zal zijn, maar dat het nog jaren zal duren voordat de film gemaakt wordt (en laat staan uit zal komen). De derde optie is dat Tarantino uiteindelijk toch niet stopt na het maken van zijn tiende film, waardoor hij later nog steeds Kill Bill 3 kan maken.

Quentin Tarantino
Als Quentin Tarantino inderdaad maar tien films gaat maken, dan voelt het wat apart om te eindigen met Kill Bill 3. Veel Tarantino fans kijken juist uit naar Tarantino films met nieuwe verhaallijnen, personages en onderwerpen.

Om zijn carrière als regisseur te laten eindigen op een vervolg, zou voor enkele fans kunnen aanvoelen als het veilig spelen als regisseur. En als er een moderne filmregisseur is die juist bekend staat voor het nemen van risicovolle keuzes, dan is het Quentin Tarantino.

NieuwsFilm

meest populair