Frank Grillo (Avengers) gecast in 'Purge-achtige film maar dan met weerwolven'

Frank Grillo (Avengers) gecast in 'Purge-achtige film maar dan met weerwolven'

Na gevochten te hebben tegen superhelden en criminelen gaat hij op de vuist met weerwolven!

Frank Grillo is voornamelijk bekend van het MCU, waarin hij de slechterik Brock Rumlow/Crossbones speelt. Ook was hij te zien in de sterk onthaalde Warrior en de franchise The Purge. Blijkbaar is dat laatste hem wel bevallen, want hij gaat nu weer iets soortgelijks doen!

De acteur heeft namelijk getekend voor de film Year 2, van regisseur Steven C. Miller (o.a. bekend van Escape Plan 2 en Line of Duty), een horrorfilm die wordt beschreven als The Purge, alleen dan met weerwolven.

Weerwolven
Voor zijn project slaat Miller de handen in elkaar met Alec Gillis van studio Amalgamated Dynamics, gespecialiseerd in special effects. Zo werkte Gillis mee aan bijvoorbeeld Godzilla vs. Kong en Jurassic World: Fallen Kingdom. Hij zal zich dus over het ontwerp van de weerwolf ontfermen.

Het werk is al begonnen. Zo zijn ze al eerste weerwolven aan het 'opbouwen'. De opnames van de film zullen dan ook al tamelijk snel van start gaan, namelijk over zo'n drie maanden tijd in Puerto Rico.

Verhaal
In Year 2 speelt Grillo de wetenschapper Wesley Marshall, die een race tegen de klok aangaat nadat er iets met de maan gebeurd, iets dat de Supermoon genoemd wordt. Dit zorgt ervoor dat mensen in weerwolven veranderen wanneer ze in het maanlicht treden.

Ondanks het feit dat de 'Supermoon' alweer weg is, zijn er nog heel wat weerwolven. Marshall probeert zo snel mogelijk een remedie te vinden, maar wanneer zijn schoonzus en nichtje aangevallen worden door we weerwolven en deze hun huis binnen dringen, staat Marshall voor een lastige keuze. Wil hij de wereld of zijn familie redden?

NieuwsFilm

meest populair