'The Batman' spin-off rond Catwoman wordt overwogen

'The Batman' spin-off rond Catwoman wordt overwogen

Er zou mogelijk een The Batman-serie komen rond het personage van Zoe Kravitz.

Regisseur Matt Reeves brengt ons zeer binnenkort The Batman. Hij hintte er recent al naar dat een boel spin-offs mogelijk zijn. Het idee is namelijk om er een heel universum rond te bouwen.

The Batman is nog niet in de bioscoop te zien, maar Warner Bros. werkt al aan twee spin-offs die zich in het Batverse van Reeves afspelen. De eerste daarvan draait om de opkomst van The Penguin en hoe hij zijn macht kreeg. De tweede spin-off laat corruptie in het Gotham City Police Department zien. Maar een derde is ook mogelijk.

Derde The Batman-serie
Eerder deze week zei Reeves nog dat een serie rond Catwoman helemaal niet zeker was. "Ik heb met de mensen van HBO Max gesproken. Wat we proberen te doen, is deze wereld lanceren. Als de wereld hem omarmt, hebben we veel waarmee we aan de slag willen gaan en als het kan gaan we zeker door met Selena."

Hij maakt Selena Kyle ook groot in The Batman, met name door haar band met Batman.

"Hun relatie en wat ze voor elkaar zijn, dat vormt voor mij het hart van de film. Dat is de push-pull tussen de twee en de manier waarop zij verandering doormaakt en waar het allemaal heen zal gaan. We hebben het over een boel projecten. Maar alles hangt uiteindelijk af van de manier waarop mensen deze film omarmen."

NieuwsFilm

meest populair