Tweede Captain Marvel-film 'The Marvels' wordt krankzinnig

Tweede Captain Marvel-film 'The Marvels' wordt krankzinnig

Brie Larson weet het zeker.

Voor The Marvels in de bioscoop te zien is, zijn we al vele avonturen in het Marvel Cinematic Universe verder. Maar ook deze tweede "solofilm" met Captain Marvel van Brie Larson gaat weer verrassen.

"Ik wou dat ik erover kon praten. Ik kan alleen praten over mijn gevoelens," vertelde Larson aan Uproxx over Captain Marvel 2, "Ik kan zeggen dat... ik kan niet genoeg zeggen over hoe ongelooflijk onze regisseur Nia DaCosta is en wat een eer het is om met haar te werken. Wat een immens talent ze is en dat ik het gevoel heb dat zij de toekomst is."

Captain Marvel 2 wordt krankzinnig
"En ik zou ook kunnen zeggen dat, toen ik het script voor de eerste keer las, ik niet kon geloven wat ik aan het lezen was. Ik dacht: dit is krankzinnig. En dat is wat ik zo leuk vind aan Marvel, is dat ze het blijven heruitvinden," voegde Larson toe.

"Ze blijven dingen doen waarvan je nooit zou denken dat het mogelijk zou zijn in die films. En ze zijn niet bang om die stap te zetten," zei de actrice die we over bijna exact een jaar in The Marvels in de bioscoop zien.

In de Marvel-film van regisseur Nia DaCosta (Candyman) zie je ook de personages Kamala Khan van Iman Vellani en Monica Rambeau van Teyonah Parris.

NieuwsFilm

meest populair