Ben Stiller vond deze flop wel erg pijnlijk

Ben Stiller vond deze flop wel erg pijnlijk

Zoolander 2 flopte enorm.

Het floppen van de film Zoolander 2 aan de box office was een enorme tegenvaller voor acteur Ben Stiller. HIj schreef de film uit 2016 mede en regisseerde de flop.

Na het cultsucces van de eerste film in 2001, leek Stiller met groot succes een komisch personage bedacht te hebben dat een blijvertje zou zijn: Derek Zoolander. Die raakt in de eerste film een onverwachte hobbel in zijn carrière als professioneel model.

Zoolander 2 floppen
Helaas flopte Zoolander 2 toen deze in de loop van 2016 uitkwam. Maar de film slaagde er niet in de magie van de eerste film te vangen. Dat lag niet aan de vele filmsterren die te zien waren, want dat waren er juist opvallend veel.

Acteur Stiller vertelde nu tijdens een interview met The Hollywood Reporter dat het zowel kritisch als commercieel floppen van Zoolander 2 "geen heel fijne ervaring" was.

De film Zoolander 2 was dan ook echt nauwelijks een blockbuster. De film scoorde een box office van 56 miljoen dollar op basis van een productiebudget van 50 miljoen dollar. Zoolander 2 was daarmee duidelijk een bom aan de box office, waarmee de film enorm tegenviel.

NieuwsFilm

meest populair