Nieuwe horrorfilm in Netflix Top 10 met een dominante nummer één

Nieuwe horrorfilm in Netflix Top 10 met een dominante nummer één

Non mi uccidere komt binnen op plaats tien.

De afgelopen dagen werd de Netflix Top 10 weer aangevuld met wat nieuwe titels en sinds vandaag staat ook de horrorfilm Non mi uccidere bij de best bekeken films op de streamingdienst.

Non mi uccidere is een Italiaanse horrorthriller die in 2021 al in Italië op het witte doek verscheen. Het lijkt erop dat Netflix de internationale rechten heeft bemachtigd. Er zijn rollen voor onder meer Alice Pagani, Rocco Fasano, Silvia Calderoni, Fabrizio Ferracane en Sergio Albelli.

In Non mi uccidere van regisseur Andrea De Sica overlijden Mirta en haar liefje aan een overdosis drugs. Zij komt weer tot leven en ontdekt dat ze deel uitmaakt van een gewelddadige wereld waar ze geen weet van had.

Van onze recensent Marieke kreeg de film twee sterren.


De Netflix Top 10 blijft de afgelopen weken wel het domein van een documentaire. Nog altijd staat The Tinder Swindler op de eerste stek en daar staat de docu al sinds de release op 2 februari.

Wat zeg jij? Heb jij Non mi uccidere al gezien en is de film de moeite waard? En is het terecht dat The Tinder Swindler zo goed wordt bekeken, of heb jij andere tips wat betreft docu's op de streamingdienst?

NieuwsFilm

meest populair