Weer een grote bioscoopfilm direct naar streaming?

Dit keer lijkt Jason Statham en Guy Ritchie's Operation Fortune de klos.

Bram de Groot 25 februari 2022 22:30 in Algemeen
Even geleden kwam het nieuws dat de erotische thriller Deep Water met Ana de Armas en Ben Affleck zijn verschijningsdatum kwijt was geraakt. Niet veel later werd duidelijk dat de grote film verplaatst werd naar streaming. Nu lijkt dit ook het geval voor Operation Fortune.

De actiethriller Operation Fortune: Ruse de guerre is de volgende film van regisseur Guy Ritchie (Wrath of Man) en waarin Jason Statham opnieuw de hoofdrol speelt.

Recent werd duidelijk dat de film niet in januari zou verschijnen, maar verplaatst werd naar midden maart. Nu blijkt dat studio STX ook die datum niet meer als releasedatum gebruikt. De film staat nu simpelweg op 'binnenkort' en 'nog geen datum'.

Naar streaming?
Het is nu nog niet bekend of een streamingdienst de distributierechten heeft gekocht van Operation Fortune: Ruse de guerre, waarin ook Aubrey Plaza, Bugzy Malone, Josh Hartnett, Cary Elwes en Hugh Grant te zien zijn.


In Operation Fortune zien we Statham als de MI6-agent Orson Fortune. Hij en zijn team rekruteren een van Hollywoods grootste filmsterren om hen te helpen op een undercovermissie als de verkoop van een dodelijke nieuwe wapentechnologie de wereldorde dreigt te verstoren.

NieuwsFilm