Criminele dieren in nieuwe trailer DreamWorks-animatiefilm 'The Bad Guys'

Criminele dieren in nieuwe trailer DreamWorks-animatiefilm 'The Bad Guys'

De film draait vanaf 27 april in de Nederlandse bioscopen.

DreamWorks Animation en Universal Pictures hebben de tweede trailer gedeeld van The Bad Guys, een nieuwe animatiefilm over een groep pratende, criminele dieren. De Nederlandse bioscooprelease is over twee maanden, dus oordeel nu alvast of deze op je lijstje komt.


De film gaat over de Foute Jongens, bestaande uit vijf vrienden: de charmante zakkenroller Mr. Wolf (Sam Rockwell), de doorgewinterde kluizenkraker Mr. Snake (Marc Maron), de koele master in disguise Mr. Shark (Craig Robinson), de opvliegerige krachtpatser Mr. Piranha (Anthony Ramos) en de ervaren hacker Ms. Tarantula alias "Webs" (Awkwafina).

Levens beteren
Na jaren van talloze klussen staan ze bekend als 's werelds meest gezochte schurken, maar dan worden ze eindelijk gepakt en beloven ze hun levens te beteren. Met hulp van hun mentor, een cavia genaamd Professor Marmalade (Richard Ayoade), proberen ze de wereld te doen geloven dat ze geen slechteriken meer zijn.

De rest van de stemmencast bestaat uit o.a. Zazie Beetz en Alex Borstein. De regie van The Bad Guys staat op naam van Pierre Perifel.

The Bad Guys, gebaseerd op de gelijknamige boeken van Aaron Blabey, draait vanaf 27 april in de Nederlandse bioscopen.

NieuwsFilm

meest populair