Tweede trailer van 'Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore' is uitgesteld

Tweede trailer van 'Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore' is uitgesteld

De tweede trailer voor Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore komt niet meer vandaag uit.

De tweede trailer voor Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore zou oorspronkelijk vandaag online komen, maar is nu toch voorlopig uitgesteld. Enkele dagen geleden liet de Twitter-pagina van de Fantastic Beasts filmreeks weten dat de trailer op donderdag 24 februari uit zou komen.

Echter maakte dezelfde Twitterpagina later bekend dat de tweede trailer uitgesteld is. Hierbij werd er niet een reden gegeven waarom de tweede trailer werd uitgesteld.

Oekraïne
De meeste fans denken dat de trailer is uitgesteld vanwege de aanhoudende crisis in Oekraïne. De Fantastic Beasts filmreeks focust zich op een wereldoorlog tussen de magiërs en de mensen die niet beschikken over magische krachten.

Het zou daarom ongevoelig kunnen zijn als Warner Bros. alsnog de tweede trailer voor Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore had uitgebracht. Het kan zijn dat Warner Bros. wacht tot de wereldevenementen wat gestabiliseerd of gekalmeerd zijn, voordat ze de tweede trailer uitbrengen.

Fantastic Beasts 3
Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore is het opkomende derde deel in de Fantastic Beasts filmreeks. Deze filmreeks vertelt een verhaal dat zich eerder afspeelt in de Harry Potter wereld.

De Fantastic Beasts filmreeks dient dus als een prequel op de Harry Potter films. In het derde deel zullen we zien hoe Gellert Grindelwald nog steeds zijn volgelingen aan het verzamelen is, terwijl Albus Dumbledore hem probeert tegen te houden.

NieuwsFilm

meest populair